ADIYAMAN / MERKEZ - Biraralık Ortaokulu

13 Ekim Afete Hazırlık Günü Tatbikatı

13 Ekim Afete Hazırlık Günü kapsamında tatbikat gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, zil sesiyle birlikte Beden Eğitimi öğretmenlerimizin gözetiminde okuldan tahliye edilmiş ve daha önce okul bahçesinde belirlenen Toplanma Alanına gelmiştir.

Tahliye sonrası Okul Müdürümüz Abdurrahman YAKUT okul bahçesinde öğrencilere hitap ederek "13 Ekim Dünya Afet ve Azaltma Gününün Anlam ve Önemi " üzerine bir konuşma yapmış ve "Tahliye Tatbikatı"nı değerlendirmiştir.

Tahliye sonucunda; öğrencilerimiz ve tüm personel, herhangi bir acil durumda, acil çıkışları kullanarak en kısa sürede sağlıklı ve güvenli bir şekilde tahliyenin gerçekleştirilmesi gerektiğini uygulamalı olarak göstermiştir. Böylece Sivil Savunmanın gereği ve önemi bir kez daha vurgulanmıştır.

Tatbikatımıza katılan ve gerekli hassasiyeti gösteren tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 18.10.2021 09:14 - Görüntülenme: 219

Etiketler :